Sheriff's Information Bureau

Secțiune ce cuprinde buletinele de presă.

Moderator: LSSD Executive Staff

Locked
Sheriff's Information Bureau
Sheriff's Information Bureau
Sheriff's Information Bureau
Posts: 1
Joined: Fri Jan 25, 2019 7:22 pm

Sheriff's Information Bureau

Post by Sheriff's Information Bureau » Sun Jan 27, 2019 12:41 pm

Image Valeriu Barbieru

ImageSHERIFF'S INFORMATION BUREAU
COMUNICAȚIE • IMAGINE • DATORIE • ÎNCREDERE • TRANSPARENȚĂDESPRE SIB
Sheriff’s Information Bureau aduce un număr de servicii către personalul departamentului, publicului și membrii ai mass-media. Biroul aduce o legătura de 24 de ore în corpurile mass-media și comunitățile pe care le servim. Unele dintre responsabilitățile biroului sunt organizarea și dirijarea evenimentelor pentru departament și pentru comunitatea largă.

Sheriff's Information Bureau a fost inițial fondat în luna iulie 2011. La data deschiderii inițiale, Sheriff's Information Bureau a fost cunoscut drept ”Media Division” și ”Special Projects Division”, înainte de a obține denumirea de Sheriff's Information Bureau în luna mai 2012.

OPERAȚIUNI
Personalul ce se ocupă cu operațiunile este responsabil pentru o varietate de îndatoriri, atât de teren, cât și administrative. Office of Operations, parte din Office of Sheriff's Information Bureau, este însărcinat cu planificarea, organizarea și supervizarea ceremoniilor departamentale, evenimentelor comunității și altor aranjamente coordonate de Director.


  • EXECUTIVE PROJECTS TEAM (CEREMONII/EVENIMENTE)
    Executive Projects Team plănuiește și coordonează ceremoniile și evenimentele departamentului, incluzând Bulletin Board-urile lunare. Ei sunt de asemenea responsabili de petrecerile anuale, promoțiile și alte evenimente speciale.

    COMMUNITY POLICING SERVICES (COPS) TEAM
    Community Policing Services Team promovează stategiile oranizaționale care promovează utilizarea sistematică a parteneriatelor și tehnicilor de rezolvare a problemelor, pentru a se adresa în mod activ condițiilor care au un risc ridicat asupra siguranței publice, precum crimă, tulburări sociale și frica de crimă. Șerifii desmenați echipei COPS patrulează constant zonele desemnate, întreținând relația dintre departament și comunitățile pe care le servesc. COPS plănuiește, organizează și supervizează evenimentele comunătății găzduite de LSSD.


MEDIA DESK
SIB Media Desk este însărcinată cu menținerea unui principiu de bază a SIB — transparența. Public Information Officers prezintă comentarii asupra numeroaselor incidente și operațiuni desfășurate de LSSD. Adițional, una dintre responsabilitățile de bază ale Media Desk este preparea, editarea și verificarea Articolelor de Presă.  • ELECTRONIC COMMUNICATIONS TEAM (SIB ECOMM)
    Misiunea Electronic Communications Team (eComm) este de a coordona contul de FaceInvader al LSSD-ului, alături de alte platforme sociale (inclusiv site-uri); și, de a antrena membrii departamentului în folosința metodelor de comunicație electronice. Folosind un proces strategic de supraveghere, unitatea eComm folosește Internetul pentru a localiza orice activitate a unei persoane publice cunoscută care poate atrage după sine acțiuni criminale. Drept o agenție, LSSD nu va interfera cu abilitățile publicului de a-și exersa drepturile garantate de Constituția SUA. Unitatea eComm distribuie publicului de asemenea informații care servesc de interesul public al cetățenilor.
Image
SHERIFF'S INFORMATION BUREAU
Image SHERIFF
DAVID LOPEZ
COMMANDING OFFICER VACANT
San Andreas Sheriff's Department — "A Tradition of Service"

Locked